Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2023 15:20 - Ставката
Автор: levitankremlin Категория: Забавление   
Прочетен: 4214 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

⚡️ Доклад на Министерството на отбраната на Руската федерация за хода на специалната военна операция (19.03.2023 г.) 

Въоръжените сили на Руската федерация продължават провеждането на специална военна операция.

◽️ В купянското направление подразделения на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Двуречная, Тимковка, Олшана от Харковска област и Новоселовское от Луганската народна република бяха поразени от удари на оперативно-тактическата авиация, артилерийски огън и силна огнехвъргачни системи на "Западната" група войски. Унищожени са до 50 украински военнослужещи, две бойни бронирани машини и две автомобила.
 
? На Красно-Лиманско направление артилерийски огън и тежки огнехвъргачни системи на групата войски (сили) „Център“ поразиха живата сила и техника на противника в районите на населените места Невское, Белогоровка на Луганската народна република, Ямполовка и Григоровка на Донецката народна република. На ден в тази посока, у
нищожени са над 90 украински военнослужещи, три бойни бронирани машини, три автомобила, самоходна гаубица "Гвоздика", както и гаубици Д-20 и Д-30. 

? В Донецко направление, в резултат на активните действия на подразделенията на групата сили „Юг“, над 80 украински военнослужещи, три бойни бронирани машини, четири пикапа, три бойни машини на РСЗО „Град“ , гаубица "Msta-B" бяха унищожени от сложни огневи щети 
на ден , както и произведен в САЩ контрабатареен радар AN / TPQ-36 .
 
? В южно-донецкото и запорожското направление с удари на оперативно-тактическата авиация и артилерийски огън на групата войски „Восток“ са нанесени поражения на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Новомихайловка, Въгледар, Пречистовка, Приволное на Донецк Народна република и Орехов, Запорожка област. 
Загубите на противника в тези райони за денонощие възлизат на над 50 украински военнослужещи, три пикапа и една гаубица Д-30. ◽️ В посока Херсон до 20 украински военнослужещи, три превозни средства, както и две самоходни гаубици „Гвоздика“ бяха унищожени по време на ден от пожари .
 
? Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните сили и артилерията на групите войски (сили) на въоръжените сили на Руската федерация за денонощие поразиха 92 артилерийски единици на огневи позиции, жива сила и техника в 114 района. В района на село Отрадокаменка, Херсонска област са поразени 
два хангара с въоръжение и военна техника на 122-ра бригада на териториалната отбрана. ◽️ Боен самолет свали хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС близо до град Купянск, Харковска област . 

◽️ Системите за противовъздушна отбрана 
прехващаха девет ракети от ракетните системи за залпов изстрел HIMARS и Alder на ден . Освен това, седем украински безпилотни летателни апарата са унищожени в районите на населените места Котляровка в Харковска област, Червонопоповка, Голиково в Луганска народна република, Благодатное, Кирилловка в Донецка народна република и Стара Збуревка в Херсонска област.
 
image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Мръсна путинска пачавра, омитай се ...
19.03.2023 15:50
Мръсна путинска пачавра, омитай се оттук!
Пукни заедно с путинските убийци, изрод!
цитирай
2. levitankremlin - Сори
19.03.2023 16:17
Мен хисарска чума не ме лови.
Сивото вешество е ваксината..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: levitankremlin
Категория: Забавление
Прочетен: 71982
Постинги: 38
Коментари: 48
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031