Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2023 15:21 - Ставката
Автор: levitankremlin Категория: Забавление   
Прочетен: 1856 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 23.01.2023 15:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Руските артилеристи атакуваха обекти на въоръжените сили на Украйна в Сопич, Харковка и Поповка в Сумска област, както и в Песочин, Ветеринарно, Стрелечя, Волчанск и Старица в Харковска област.  

В Старобелско направление Въоръжените сили на РФ отработиха съсредоточаване на жива сила на противника в Двуречная, Новомлинск, Петропавловка, Синковка, Купянск, Стелмаховка и Макеевка.  

️На Бахмутско (Артемовско) направление руските войски поразиха цели във Верхнекаменски, Артемово, Белогоровка, Красная гора и Бахмут.  
Украински формирования от своя страна обстрелваха Курдюмовка, Майорск и Краснополевка.  

В Донецко направление Въоръжените сили на РФ атакуваха позициите на Въоръжените сили на Украйна в Авдеевка, Невелское, Красногоровка, Марьинка и Георгиевка.  

Украинските сили обстрелваха Донецк и Хорловка.  

В запорожското направление руските ракетни войски и артилерия отработиха струпвания на жива сила и техника на въоръжените сили на Украйна в Орехово, Степовое, Щербаки, Гуляйполе, Времеевка и Новоданиловка, както и в Марганец и Никопол на северния бряг на р. Днепър.  

В южния участък на фронта Въоръжените сили на РФ нанесоха удари по обекти на украинската армия в Херсон, Дудчани, Гавриловка, Ингулец и Бургунка.  
Украински формирования на свой ред обстрелваха Нова Каховка.  

Няма съществени промени в обстановката в Лиманския участък .
Руски военен персонал е фиксиран на линията Макеевка-Плошанка , оборудвайки допълнителни опорни точки.  

В района на Соледар , след освобождаването на село Краснополе , щурмовите отряди на ЧВК Вагнер се придвижват към Раздоловка на север от Соледар и Благодатни на запад.  

Подразделенията на 10-та гвардейска бригада, подсилени с две бронирани машини, правят неуспешен опит да щурмуват руските позиции на линията Раздоловка - Стряповка . Офанзивата е осуетена от артилерийски огън.
 
Според оперативната група на Въоръжените сили на Украйна през последните две седмици общите загуби на целия украински гарнизон само в Соледар и околностите му възлизат на повече от 2 хиляди убити и ранени.  

В североизточната част на Бахмут руските войски се бият в околностите на Красная гора , където въоръжените сили на Украйна се опитват да държат отбранителна линия. Украинската артилерия обстрелва зоните за настъпление на въоръжените сили на РФ.   В Бахмут щурмовите отряди на ЧВК Вагнер напреднаха в района на Мясокомбинат и Забахмутка, а също така заеха жилищен район в южните покрайнини от Експерименталната страна .  

В югозападната част на Клешчеевка " вагнерите " се окопават на север и северозапад от селото и напредват към Красное (Ивановски) , установявайки контрол над четири опорни пункта и три огневи позиции. Превземането на Червения ще позволи да се вземе Бахмут в оперативната среда.  

Армията на Росся продължава да осталинградва урките!  



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Путлер капут! Тук е български сайт, ...
23.01.2023 16:07
Путлер капут! Тук е български сайт, а за България путинистите са военнопрестъпници. Иди на х.. й!
цитирай
2. levitankremlin - Хаха,
23.01.2023 16:21
Май бъркаш България с Хисарската кааза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: levitankremlin
Категория: Забавление
Прочетен: 71979
Постинги: 38
Коментари: 48
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031